CERCETĂTOR
ȘI EXPERT ÎN
EVALUARE,

recunoscut la nivel internațional

La mijlocul anilor 1970, dr. Watson a început cercetările privind valorile și motivația. Munca sa a culminat în anul 1982, o data cu lucrarea sa de doctorat, prin intermediul căreia a refăcut una dintre evaluările standardizate la nivel național în SUA, și care se axa pe valorile adulților emergenți. Lucrarea științifică a ținut prima pagină a ziarelor și a apărut în:

Dr. Watson este un pionier al industriei evaluării și dezvoltării personale și academice.

 

Prin premierele sale, Dr. Watson a contribuit la dezvoltarea scenei internaționale a evaluărilor psihologice.

Acestea sunt câteva dintre premierele prin care Dr. Watson a contribuit la dezvoltarea industriei evaluărilor DISC și a motivaționalelor:

Profesor Universitar premiat și
speaker profesionist

Timp de aproape 25 de ani, Dr. Watson a fost profesor de psihologie la Colegiul DuPage din Chicago.

A avut prezentări în Australia, Azerbaidjan, Columbia, Germania, Olanda, Polonia, Slovenia și Suedia, precum și în America de Nord și cea Centrală, Insulele Pacificului și Caraibe.

A ajuns în semifinala misiunii NASA „Teacher In-space” (Challenger) și s-a clasat între primii 150 de candidați din cei 10.000 care s-au înscris în total.

Prezentator TV,
gazdă la Radio

Timp de 8 ani, Dr. Russ Watson a prezentat săptămânal știrile pentru NBC-TV (WMAQ), în cadrul programului TV  „Everyman”. A fost producător și gazdă în emisiunea „Open Circuit” de pe radio NBC-FM (WKQX). Ambele erau sponsorizate de federația „Church Federation of Greater Chicago”.

IA PARTE LA PROIECTUL
„MOTIVAȚIA CA SERVICIU”
AL DR. RUSS
ȘI INSTALEAZĂ-ȚI APLICAȚIA SA